Afspraken maken, opvragen uitslagen inleveren materialen laboratorium onderzoek – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte. Hier kunt u informatie vinden over de praktijk, maar daarnaast ook het laatste medische nieuws en informatie over geneesmiddelen.

Bezetting huisartsen 

In het nieuws leest u het overal, in Nederland is een groot tekort aan huisartsen. Tot op heden merkt u daar weinig van. Dat neemt niet weg dat u vast niet altijd direct bij uw huisarts van voorkeur terecht kan en ervaart u dat niet als prettig. Toch zijn we blij dat we nog dagelijks huisartsen op de praktijk hebben want wist u dat er in Nederland duizenden mensen zijn die geen huisarts meer hebben?

Toch moeten wij het ook regelmatig doen met minder huisartsen. Het lukt niet altijd om voldoende zogenaamde waarnemende huisartsen te vinden. Om er samen met u voor te zorgen dat mensen die onze zorg echt nodig hebben te kunnen helpen vragen we uw medewerking.

De doktersassistente is uw eerste aanspreekpunt en zij is goed opgeleid om te bepalen hoe snel een huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente u moet zien. Ook kan zij u van advies voorzien. Zorg die niet direct nodig is stellen we dan ook uit. Verder kan u veel informatie vinden op www.thuisarts.nl. Hier vindt u informatie over gezondheid en ziekte. Zo kan u ook lezen wanneer u een huisarts moet raadplegen of hoe u zelf de klacht kunt behandelen.

En wat doen wij? We zetten ons beste beentje voor om te zorgen dat u er zo weinig mogelijk van merkt. Maar dit kan alleen als we samenwerken. Want u wilt toch ook graag geholpen worden als het echt nodig is?

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Team Huisartsenpraktijk Havelte

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

Snel naar

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Afspraken maken, opvragen uitslagen inleveren materialen laboratorium onderzoek

Afspraak maken

Elke werkdag wordt er spreekuur gehouden, uitsluitend volgens afspraak.

U kunt gedurende de openingstijden bij voorkeur tussen 8.00 uur en 12.00 uur bellen om u in te laten plannen door de assistente.

De afspraken kunt u maken via telefoonnummer 0521-341234, keuze 4.

Wilt u bij de assistente aangeven wanneer u meerdere zaken wilt bespreken of langer dan 10 minuten denkt nodig te hebben.

Visites

U kunt een huisbezoek aanvragen tussen 08.00 en 10.00 uur via telefoonnummer 0521-341234, keuze 4.

Opvragen uitslagen

Uitslagen kunt u opvragen bij de assistente via telefoonnummer 0521- 341234, keuze 4, tussen 14.00 uur en 15.00 uur.

Vraag reden van contact door doktersassistente

Onze assistentes vragen altijd naar de reden van uw komst. Dat heeft te maken met het beter kunnen plannen van het spreekuur. Hierdoor kunnen we onze wachttijden zo kort mogelijk houden. Ook kunnen ze spoedindicaties ertussen uithalen. Bij spoed is het altijd noodzakelijk om de reden te vertellen. Ook onze assistentes houden zich aan het beroepsgeheim.

Niet verschenen op afspraak

Indien u niet verschijnt op de gemaakte afspraak brengen wij hiervoor kosten in rekening.

Als u een afspraak heeft en niet kunt komen, meld dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) bij de assistente.

De hoogte van het tarief is vastgesteld op €25,-. voor een enkel consult en €50,- voor een dubbel consult. We brengen deze kosten bij u in rekening. U kunt deze kosten niet bij uw zorgverzekeraar declareren.

Laboratorium onderzoek

Het materiaal voor laboratoriumonderzoek (urine e.d.) kunt u voor 10.00 uur inleveren aan de balie voorzien van naam, geboortedatum, adres en reden van onderzoek cq. klachten bij de doktersassistente.