Afspraken maken, opvragen uitslagen inleveren materialen laboratorium onderzoek – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte gelegen in de Parel van Drenthe. Op onze website kan u informatie vinden over onze praktijk en apotheek.

Team Huisartsenpraktijk Havelte

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

 

Snel naar

Adresgegevens

Koningskamp 2a
7971 AH Havelte

Tel: 0521 341234

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Afspraken maken, opvragen uitslagen inleveren materialen laboratorium onderzoek

Afspraak maken

Elke werkdag wordt er spreekuur gehouden, uitsluitend volgens afspraak.

U kunt gedurende de openingstijden bij voorkeur tussen 8.00 uur en 12.00 uur bellen om u in te laten plannen door de assistente.

De afspraken kunt u maken via telefoonnummer 0521-341234, keuze 4.

Wilt u bij de assistente aangeven wanneer u meerdere zaken wilt bespreken of langer dan 10 minuten denkt nodig te hebben.

Visites

U kunt een huisbezoek aanvragen tussen 08.00 en 10.00 uur via telefoonnummer 0521-341234, keuze 4.

Opvragen uitslagen

Uitslagen kunt u opvragen bij de assistente via telefoonnummer 0521- 341234, keuze 4, tussen 14.00 uur en 15.00 uur.

Vraag reden van contact door doktersassistente

Onze assistentes vragen altijd naar de reden van uw komst. Dat heeft te maken met het beter kunnen plannen van het spreekuur. Hierdoor kunnen we onze wachttijden zo kort mogelijk houden. Ook kunnen ze spoedindicaties ertussen uithalen. Bij spoed is het altijd noodzakelijk om de reden te vertellen. Ook onze assistentes houden zich aan het beroepsgeheim.

Niet verschenen op afspraak

Indien u niet verschijnt op de gemaakte afspraak brengen wij hiervoor kosten in rekening.

Als u een afspraak heeft en niet kunt komen, meld dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) bij de assistente.

De hoogte van het tarief is vastgesteld op €25,-. voor een enkel consult en €50,- voor een dubbel consult. We brengen deze kosten bij u in rekening. U kunt deze kosten niet bij uw zorgverzekeraar declareren.

Laboratorium onderzoek

Het materiaal voor laboratoriumonderzoek (urine e.d.) kunt u voor 10.00 uur inleveren aan de balie voorzien van naam, geboortedatum, adres en reden van onderzoek cq. klachten bij de doktersassistente.