Bezorgservice – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte. Hier kunt u informatie vinden over de praktijk, maar daarnaast ook het laatste medische nieuws en informatie over geneesmiddelen.

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

Snel naar

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Bezorgservice

De apotheek heeft als service een bezorgdienst.

U kunt aan onze  apotheekmedewerkers vragen om geneesmiddelen en verbandmiddelen, zoals materiaal voor incontinentie, bij u thuis te bezorgen als u niet in staat bent door ziekte of immobiliteit deze zelf op te halen of te laten ophalen bij de praktijk. Wij bezorgen uitsluitend op dinsdag en vrijdag.

Wij ontvangen graag een dag dag van tevoren uw bestelling en uw verzoek tot bezorgen.

Wij gaan er van uit dat als u gebruik maakt van deze kosteloze service u op het moment van aflevering ook daadwerkelijk thuis bent.

Indien het geneesmiddelen zijn die niet vergoed worden dan wel met bijbetaling of als het zelfzorg middelen betreffen, dan zal een nota bijgevoegd zijn. Deze kunt u per bank of aan de balie van de praktijk betalen.