Herhaalmedicatie – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte. Hier kunt u informatie vinden over de praktijk, maar daarnaast ook het laatste medische nieuws en informatie over geneesmiddelen.

Bezetting huisartsen in de zomerperiode

In het nieuws leest u het overal, in Nederland is een groot tekort aan huisartsen. Tot op heden merkt u daar weinig van. Dat neemt niet weg dat u vast niet altijd direct bij uw huisarts van voorkeur terecht kan en ervaart u dat niet als prettig. Toch zijn we blij dat we nog dagelijks huisartsen op de praktijk hebben want wist u dat er in Nederland duizenden mensen zijn die geen huisarts meer hebben?

Toch zullen wij ook deze zomerperiode het moeten doen met minder huisartsen. Het lukt niet om voldoende zogenaamde waarnemende huisartsen te vinden. Om er samen met u voor te zorgen dat mensen die onze zorg echt nodig hebben te kunnen helpen vragen we uw medewerking.

De doktersassistente is uw eerste aanspreekpunt en zij is goed opgeleid om te bepalen hoe snel een huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente u moet zien. Ook kan zij u van advies voorzien. Zorg die niet direct nodig is stellen we dan ook uit. Verder kan u veel informatie vinden op www.thuisarts.nl. Hier vindt u informatie over gezondheid en ziekte. Zo kan u ook lezen wanneer u een huisarts moet raadplegen of hoe u zelf de klacht kunt behandelen.

En wat doen wij? We zetten ons beste beentje voor om te zorgen dat u er zo weinig mogelijk van merkt. Maar dit kan alleen als we samenwerken. Want u wilt toch ook graag geholpen worden als het echt nodig is?

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Team Huisartsenpraktijk Havelte

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

Snel naar

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Herhaalmedicatie

Herhaalrecepten

U kunt herhaalrecepten bestellen via de receptenlijn: 0521 – 341234 – keuze 2. Deze lijn is 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook een briefje of uitgeknipte etiketten inleveren bij de balie.

Verder kunt u via het Patiëntenportaal herhaalrecepten aanvragen. Hiervoor dient u zich eerst als patiënt te registreren klik op deze link voor uitleg en meer informatie.

Indien u vragen heeft over uw medicijnen dan kunt u overleggen met een apotheekassistente aan de balie of via telefoonnummer 0521 – 341234 – keuze 4.

Wanneer ligt uw medicatie klaar?

Medicatie besteld op maandag voor 12.00 uur kan u woensdag van 08.00 – 17.00 uur halen.

Medicatie besteld op dinsdag voor 12.00 uur kan u donderdag van 08.00 – 17.00 uur halen.

Medicatie besteld op woensdag voor 12.00 uur kan u vrijdag van 08.00 – 17.00 uur halen.

Medicatie besteld op donderdag voor 12.00 uur kan u maandag van 08.00 – 17.00 uur halen.

Medicatie besteld op donderdag vanaf 12.00 uur en vrijdag de gehele dag kan u dinsdag vanaf 16.00 uur halen.

Receptenlijn 0521 – 341234 keuze 2.