Nieuwe inschrijvingen – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte gelegen in de Parel van Drenthe. Op onze website kan u informatie vinden over onze praktijk en apotheek.

Team Huisartsenpraktijk Havelte

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

 

Snel naar

Adresgegevens

Koningskamp 2a
7971 AH Havelte

Tel: 0521 341234

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Nieuwe inschrijvingen

Inschrijfprocedure

Voor inschrijving in onze praktijk kunt u gebruik maken van het intakeformulier. Klik op deze link voor het formulier. Het intakeformulier dient u persoonlijk in te leveren bij de praktijk en neem daarbij een legitimatiebewijs mee om u te legitimeren.

Het intakeformulier kan u inleveren tussen 09.00 – 11.30 uur of tussen 13.00 en 15.00 uur.

Heeft u kinderen en is hij/zij tussen de 12 tot 16 jaar, dan dient zowel u als uw kind het intakeformulier te ondertekenen en te legitimeren.

Vanaf 16 jaar en ouder is het verplicht om zelf een intakeformulier in te vullen, te ondertekenen en te legitimeren.