Huisartsenpraktijk Havelte is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
0521 341234 kies 1
Spoednummer: 0521 341234 kies 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Diensten

De avond-, nacht- en weekenddiensten worden verricht door de kleinschalige dienstenstructuur Noordwest Drenthe en Zuidwest Overijssel (DZDNO). Deze is verdeeld in drie huisarstenposten:
- Havelte / Frederiksoord/ Vledder
- Diever / Dwingeloo
- Giethoorn / Nijeveen.
U kunt de dienstdoende huisarts in uw gebied bereiken via het telefoonnummer van uw eigen huisarts. U wordt dan automatisch doorgeschakeld.

De avond-, nacht- en weekenddiensten zijn uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen!
Wij kunnen de kleinschalige dienstverlening nog altijd in stand houden. Door overheidsmaatregelen staat deze kleinschalige dienstverlening echter onder grote druk ondanks de zeer goede resultaten van het onderzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Voor verdere informatie t.a.v. de dienstenstructuur kunt u terecht op http://www.spoed.nu

De avond- en nachtdiensten worden per toerbeurt verzorgd door de huisartsenpraktijken van Havelte, Frederiksoord en Vledder. Daarbij draait ook de militair huisarts mee in de diensten. De avond- en nachtdiensten gelden van elke doordeweekse dag van 's avonds 17.00 uur tot 08.00 uur de volgende dag.

U kunt bellen met het normale nummer van uw eigen huisarts. U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende huisarts. Voor Havelte en omgeving is dat: (0521) 341234.

De weekenddiensten (van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur) worden bij toerbeurt verzorgd door de huisartsen van Havelte, Frederiksoord en Vledder. Daarnaast wordt in de weekenddienst meegewerkt door de militair huisarts. De dienstdoende praktijk wordt aangegeven in de plaatselijke kranten. Indien u het praktijknummer (0521 341234) belt wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende huisarts.