Huisartsenpraktijk Havelte is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
0521 341234 kies 1
Spoednummer: 0521 341234 kies 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

PLUS

HuisartsPlus:

HuisartsPlus is een samenwerkingsverband van apotheekhoudende huisartsenpraktijken en Mediq. Deze samenwerking is gericht op optimalisering van service, kwaliteit en doelmatigheid. In dit kader heeft de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte sinds mei 2011 een DEKRA (voormalig KEMA)–certificering voor de apotheek. Daarnaast is het huisartsendeel getoetst op NEN-EN-ISO 9001:2008. Onderdeel van de certificering is een terugkerende patiëntenenquête voor zowel apotheek- als huisartsendeel.

 

Achmea Plus:

Zorverzekeraar Achmea kent huisartsenpraktijken, die zich positief onderscheiden op het gebied van service aan patiënten, kwaliteit van dienstverlening en doelmatigheid, het predikaat 'Pluspraktijk' toe. De huisartsenpraktijk Havelte heeft per 1 januari 2012 deze vermelding toegekend gekregen. De praktijk voldoet aan een aantal aanvullende voorwaarden op gebied van onder andere bereikbaarheid en serviceaanbod richting de patiënten. Als onderdeel van de module voert de praktijk een 'Door de Cliënt Bekeken (DCB) Huisartsenpraktijk ' onderzoek uit. Dit is een cliëntenervaringsonderzoek, ontwikkeld door Achmea in samenwerking met de Nederlandsse Patiënten en Cliënten Federatie (NPCF) en ARGO. De uitkomsten van de DCB zullen via de website van de praktijk kenbaar worden gemaakt.

 

 Zoals u uit bovenstaande tekst kunt lezen zullen er zeer regelmatig vragenlijsten uitgedeeld worden om uw mening te peilen. Aangezien de verschillende organisaties verschillende vragenlijsten gebruiken zal helaas soms herhaling niet te voorkomen zijn. We vragen u desondanks mee te blijven werken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.