Praktijk – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte. Hier kunt u informatie vinden over de praktijk, maar daarnaast ook het laatste medische nieuws en informatie over geneesmiddelen.

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

Snel naar

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Praktijk

In Huisartsenpraktijk Havelte werken naast de huisartsen, doktersassistentes, apothekersassistentes, een administratief medewerkster, praktijkondersteuners somatiek, praktijkondersteuners GGZ, een praktijkmanager, een bezorger  en interieurverzorgsters.

Doktersassistente

U kunt bij de doktersassistente terecht voor het maken van afspraken bij de huisarts, vragen over administratieve taken als rekeningen, uitslagen, etc.. Daarnaast kunt u afspraken maken voor medisch-technische handelingen als wondverzorging, hechtingen verwijderen, het geven van injecties, controle van bloeddruk, bloedgehalte, bloeddruk en oren uitspuiten.

Praktijkondersteuner somatiek

De praktijkondersteuner somatiek verzorgt een eigen spreekuur met voorlichting over chronische ziekten en controles van chronische patiënten, zoals bijvoorbeeld diabetes-, long-  en hoge bloeddruk patiënten. Ook voor stoppen met roken hebben ze een gestructureerde aanpak. Alle behandelingen gaan in overleg met de huisartsen.

Praktijkondersteuner GGZ

De POH-GGZ ondersteunt de huisarts bij het verlenen van zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen.

Huisarts in opleiding

Dokters Bulten en Visser leiden artsen op die zich gaan specialiseren tot huisarts. De huisarts in opleiding mag zelfstandig spreekuren uitvoeren, dit doet de huisarts in opleiding in samenspraak met een huisarts.

Wijzigingen?

Mocht u verhuizen of bijv. een ander telefoonnummer of mail adres hebben. Wilt u dit dan ook aan ons doorgeven? Alvast bedankt voor u medewerking.

Dekra certificering