Functies in de praktijk – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte gelegen in de Parel van Drenthe. Op onze website kan u informatie vinden over onze praktijk en apotheek.

Team Huisartsenpraktijk Havelte

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

 

Snel naar

Adresgegevens

Koningskamp 2a
7971 AH Havelte

Tel: 0521 341234

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Functies in de praktijk

In Huisartsenpraktijk Havelte werken naast de huisartsen, een physician assistant, doktersassistentes, apothekersassistentes, een administratief medewerkster, praktijkondersteuners somatiek, praktijkondersteuners GGZ, een praktijkmanager, een bezorger  en interieurverzorgsters.

Physician Assistant

Een physician assistant (PA) is een BIG-geregistreerde medische zorgprofessional. De PA kan en mag zelfstandig patiënten onderzoeken, diagnoses stellen, behandelen en begeleiden.

Doktersassistente

U kunt bij de doktersassistente terecht voor het maken van afspraken bij de huisarts, vragen over administratieve taken als rekeningen, uitslagen, etc.. Daarnaast kunt u afspraken maken voor medisch-technische handelingen als wondverzorging, hechtingen verwijderen, urine controles, het geven van injecties, controle van bloeddruk en oren uitspuiten.

Praktijkondersteuner somatiek

De praktijkondersteuner somatiek verzorgt een eigen spreekuur met voorlichting over chronische ziekten en controles van chronische patiënten, zoals bijvoorbeeld diabetes-, long-  en hoge bloeddruk patiënten. Ook voor stoppen met roken hebben ze een gestructureerde aanpak. Alle behandelingen gaan in overleg met de huisartsen.

Praktijkondersteuner GGZ

De POH-GGZ ondersteunt de huisarts bij het verlenen van zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen.

Huisarts in opleiding

Dokter Bulten en Dokter Visser leiden artsen op die zich gaan specialiseren tot huisarts. De huisarts in opleiding mag zelfstandig spreekuren uitvoeren, dit doet de huisarts in opleiding in samenspraak met een huisarts.

Apothekersassistente

We zijn blij dat we als huisartsenpraktijk ook een apotheek hebben. De apothekersassistentes verwerken u recepten zowel van de huisarts als specialisten. Zij controleren altijd of u de voorgeschreven medicatie veilig kan gebruiken. Heeft u vragen over u medicatie kunnen zij u helpen.

Administratief medewerker

Onze administratief medewerker verzorgt de administratie van de praktijk. Heeft u vragen over een factuur dan zal zij deze voor u beantwoorden.

Bezorger

Onze bezorger brengt als service op dinsdag en vrijdag medicatie bij de mensen thuis die geen enkele mogelijkheid hebben om naar de apotheek te komen.

Praktijkmanager

De praktijkmanager ondersteunt de huisartsen met alle niet patiënt gerelateerde zaken.