SPOED – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte. Hier kunt u informatie vinden over de praktijk, maar daarnaast ook het laatste medische nieuws en informatie over geneesmiddelen.

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

Snel naar

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

SPOED

Telefoonnummer:

0521-341234, optie 1.

Buiten de openingstijden

Buiten de openingstijden van de praktijk kunt u, uitsluitend voor spoedgevallen, terecht bij de Centrale Huisartsendienst Drenthe, gevestigd nabij het Diaconessenhuis te Meppel. U dient eerst te bellen voor een afspraak, telefoonnummer: 0900-1120112

Adres Centrale Huisartsendienst Drenthe:

Hoogeveenseweg 38, 7943 KA  MEPPEL.

Wanneer uw of iemand anders leven in direct gevaar is kunt u ook rechtstreeks met het alarmnummer 1-1-2 bellen.

Bijvoorbeeld als u of iemand anders zwaar gewond is en dringend medische hulp nodig heeft, niet ademt of ernstige uitvalsverschijnselen heeft.