Vacatures Huisartsenpraktijk Havelte – Huisartsenpraktijk Havelte – Havelte

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Havelte

Welkom op de website van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Havelte. Hier kunt u informatie vinden over de praktijk, maar daarnaast ook het laatste medische nieuws en informatie over geneesmiddelen.

Bezetting huisartsen 

In het nieuws leest u het overal, in Nederland is een groot tekort aan huisartsen. Tot op heden merkt u daar weinig van. Dat neemt niet weg dat u vast niet altijd direct bij uw huisarts van voorkeur terecht kan en ervaart u dat niet als prettig. Toch zijn we blij dat we nog dagelijks huisartsen op de praktijk hebben want wist u dat er in Nederland duizenden mensen zijn die geen huisarts meer hebben?

Toch moeten wij het ook regelmatig doen met minder huisartsen. Het lukt niet altijd om voldoende zogenaamde waarnemende huisartsen te vinden. Om er samen met u voor te zorgen dat mensen die onze zorg echt nodig hebben te kunnen helpen vragen we uw medewerking.

De doktersassistente is uw eerste aanspreekpunt en zij is goed opgeleid om te bepalen hoe snel een huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente u moet zien. Ook kan zij u van advies voorzien. Zorg die niet direct nodig is stellen we dan ook uit. Verder kan u veel informatie vinden op www.thuisarts.nl. Hier vindt u informatie over gezondheid en ziekte. Zo kan u ook lezen wanneer u een huisarts moet raadplegen of hoe u zelf de klacht kunt behandelen.

En wat doen wij? We zetten ons beste beentje voor om te zorgen dat u er zo weinig mogelijk van merkt. Maar dit kan alleen als we samenwerken. Want u wilt toch ook graag geholpen worden als het echt nodig is?

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Team Huisartsenpraktijk Havelte

Belangrijke informatie omtrent het corona virus

Heeft u de huisarts nodig? Kom niet naar de praktijk maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. Onze praktijk neemt maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Lees hier meer over corona maatregelen.

Uw Zorg Online App

Voor herhaalrecepten, e-consulten en het inzien van uw dossier kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal en/of de app Uw Zorg Online. Wilt u weten hoe dit werkt? Of u aanmelden? Klik op deze link.

Snel naar

Huisartsenpraktijk Havelte
Koningskamp 2a 7971 AH Havelte

Vacatures Huisartsenpraktijk Havelte

Wij zoeken een physician assistant!

Ben jij een enthousiaste Physician Assistant die graag in de Parel van Drenthe wil werken? Zet jij graag de patiënt centraal en vind jij het fijn om betrokken bij je patiëntenpopulatie te zijn? En zie jij de apotheek die we hebben als toegevoegde waarde? Dan past onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk bij jou.

Wij zijn op zoek naar een BIG geregistreerde PA die vanaf juli 2022 (uren en werkdagen in overleg) ons team wil komen versterken.

Je zal samenwerken met een team van huisartsen, doktersassistenten, apothekersassistenten, POH-S, POG-GGZ, praktijkmanager, administratief medewerker, bezorger en interieurverzorgsters. We leveren dagelijks de zorg aan 6300 patiënten en we werken nauw samen met verzorgingshuizen en de thuiszorg.

Wat zoeken wij in jou?

 • een enthousiaste PA die zich bij voorkeur langere tijd wil inzetten voor onze huisartsenpraktijk
 • laagdrempelig ingesteld en betrokken bij je patiënt
 • een gezellige kundige collega
 • bij voorkeur BIG-geregistreerd als PA en ingeschreven in het kwaliteitsregister van NAPA
 • ben je bijna klaar met de opleiding schroom dan niet te solliciteren

Jouw functie

Als PA verricht je alle diagnostische en therapeutische handelingen die gebruikelijk zijn binnen de huisartsgeneeskunde en waarin je bekwaam bent. Afhankelijk van jouw verworven bekwaamheden en werkervaring zullen de werkzaamheden en mogelijke aandachtsgebieden worden vastgesteld. Je hebt een eigen spreekuur waarin je patiënten ziet. Daarnaast draag je waar nodig bij aan een goede praktijkvoering.

Wij bieden

 • Een fijne werkomgeving met een gevarieerde patiëntenpopulatie
 • Een enthousiast en gezellig team van collega’s
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling
 • Een geaccrediteerde praktijk en apotheek
 • Werkdagen en uren in overleg
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO huisartsenzorg

Spreekt dit je aan? Twijfel dan niet en laat van je horen.

Voor meer informatie neem contact op met Maranda Doornbos 06-53945117